Nyhet

Molde Båthavnlag med ny betongbrygge for store båter

Molde båthavnlag  er en av de største båthavnen i landet med over 1000 båtplasser. De har nylig fått ferdigstilt betongbryggen som er tilpasset for de aller største båtene i havnen. En stor innsats fra Molde båthavnlag er utført med støping av nye landfundament for stagene som holder betongbryggen i posisjon langs moloen, samt montering av utriggermateriell, strøm og vann. Betongbryggene er av typen Rennebrygge som er utviklet av Marina Solutions AS. Molde Båthavnlag har fått levert den nyeste modellen som er forbedret på mange punkter. Strømposter er levert av Marina Solutions AS. Betongbryggen er ca 88 meter lang. Marina Solutions AS har utviklet et fleksibelt innfestingssystem for stagfesten som er montert på betongbryggene. Dette gjør at hvert stag får lik vinkel og dermed optimal styrke.

Store båter stiller store krav til styrke og kvalitet på utriggermateriellet. Alle utriggerene er 12 meter lange og 1 meter bredde. Utriggerene er festet inn mot trefender med en fleksibel kobling. Dette gir en kraftig og stødig utrigger. Båteiger kan gå på på begge sider av båten som gir en god komfort. Alle utriggerene er levert med utriggertilpasset fender og hele 10 fortøyningspunkt per båt.

Marina Solutions AS gratulerer Molde Båthavnlag med ny brygge. Mer informasjon om Molde Båthavnlag, finner dere ved å trykke på linken.

Moldebåthavnlag1 Moldebåthavnlag2 Moldebåthavnlag3 Moldebåthavnlag4

Nyhetsarkiv

Kontakt oss for en uforpliktende prat