Nyhet

Nye ansatte hos Marina Solutions AS

Marina Solutions AS har hatt en god vekst siden oppstarten. Vi har ansatt nye dyktige medarbeidere for å gi god og solid service til alle våre kunder.

Erling Berge

Ansatt fra 1. Desember 2013. Erling er en erfaren kranbilsjåfør og har lang erfaring med utlegging av marina anlegg i hele Norge. Han er ansatt som montør og kranfører på Marina Ocean.

Espen Eikrem

Ansatt fra 1. Januar 2014. Han er lageransvarlig på vårt lager på Bingsa i Olsvika i Ålesund. Han vil også være med som montør i hektiske perioder.

Jan Arve Rekkedal

Ansatt fra 1. Januar 2014. Jan har arbeidet mange år som reisemontør i inn og utland for skipsindustrien og er nå  ansatt som montør.

Leif Petter Vartdal

Ansatt fra 1. Januar 2014. Leif Petter har bakgrunn som arbeidsdykker. Han har også erfaring med forskaling, fundamentering samt  erfaring fra borelektere og slepebåter. Han er ansatt som montør.

Bent Ole Stennes

Ansatt fra 1. Januar 2014. Bent har brei mekanisk kompetanse og erfaring fra sjørelatert virksomhet. Han er ansatt som montør.

Marina Solutions AS ønsker alle velkommen i selskapet og vi ser frem til å tilby mange nye og varierte arbeidsoppgaver fremover.

Nyansatte

 

Nyhetsarkiv

Kontakt oss for en uforpliktende prat