Nyhet

Prestisjefylt dobbelkontrakt på hurtigbåtkaier for Marina Solutions As

Vår- og sommersesongen 2015 har vært en hektisk tid for Marina Solutions AS. En av de største kontraktene for Marina Solutions AS er overlevert kunde i Juni. To nye hurtigbåtkaier har blitt levert til henholdsvis Hysnes i Rissa kommune og Lensvik i Agdenes kommune. Marina Solutions viser atter en gang muskler som totalleverandør i større marine prosjekter. Hurtigbåtkaiene er produsert og levert av vår samarbeidspartner, Ulstein Betong Marine AS. Alt av elektrisk arbeid er utført av Tussa Installasjon AS i Ørsta.  I samarbeid med oppdragsgiver ble produktene utviklet og tilpasset kundens behov. Høy kvalitet og gode løsninger på produktet var argumentene som gjorde at kunden valgte den Ørstabaserte leverandøren.

Marina Solutions AS fortsetter å levere innovative og smarte løsninger som tilfredsstiller kundenes behov. De nye L-formede hurtigbåtkaiene levert til Hysnes og Lensvik, har blant annet fleksible baugtillegg. Disse absorberer kreftene som konstruksjonen utsettes for når båtene legger til kai. Denne løsningen, sammen med god fendring, gjør møtet mellom båt og kai optimal. Hurtigbåtkaien er tilpasset med et nivå som gjør at også mindre båter kan legge til for ilandstigning.

Hver hurtigbåtkai har en totalvekt på nærmere 1000 tonn som gir en stabil og trygg kai for passasjerene. Begge anleggene er forankret av Marina Solutions AS som har stor kranbåt og utstyr til å kunne forankre slik store og tunge konstruksjoner. Anlegget er  levert med gode sikkerhetssystemer, god belysning og kraftige fortøyningspullerter. Universal utforming og tilpasning for bevegelseshemmede, samt ledelinjer for blinde og svaksynte er selvsagt installert på anlegget.

Pressemelding 1_internett1 Pressemelding 2_internett1 Pressemelding 3_internett1 Pressemelding 4_internett1

Nyhetsarkiv

Kontakt oss for en uforpliktende prat