Referanser / Hurtigbåtkai i Lensvik, Agdenes kommune

Hurtigbåtkai i Lensvik, Agdenes kommune

Ny hurtigbåtkai er  levert til  Lensvika i Agdenes kommune i Juni 2015. Marina Solutions viser atter en gang muskler som totalleverandør i større marine prosjekter. Hurtigbåtkaiene er produsert og levert av vår samarbeidspartner, Ulstein Betong Marine AS. Alt av elektrisk arbeid er utført av Tussa Installasjon AS i Ørsta.  I samarbeid med oppdragsgiver ble produktene utviklet og tilpasset kundens behov. Høy kvalitet og gode løsninger på produktet var argumentene som gjorde at kunden valgte den Ørstabaserte leverandøren.

Marina Solutions AS fortsetter å levere innovative og smarte løsninger som tilfredsstiller kundenes behov. De nye L-formede hurtigbåtkaiene har blant annet fleksible baugtillegg. Disse absorberer kreftene som konstruksjonen utsettes for når båtene legger til kai. Denne løsningen, sammen med god fendring, gjør møtet mellom båt og kai optimal. Hurtigbåtkaien er tilpasset med et nivå som gjør at også mindre båter kan legge til for ilandstigning.

Hver hurtigbåtkai har en totalvekt på nærmere 1000 tonn som gir en stabil og trygg kai for passasjerene. Begge anleggene er forankret av Marina Solutions AS som har stor kranbåt og utstyr til å kunne forankre slik store og tunge konstruksjoner. Anlegget er  levert med gode sikkerhetssystemer, god belysning og kraftige fortøyningspullerter. Universal utforming og tilpasning for bevegelseshemmede, samt ledelinjer for blinde og svaksynte er selvsagt installert på anlegget.

Kontakt oss for en uforpliktende prat